شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

جلیلی: باید عقب‌ماندگی ۸ ساله قبل از دولت شهید رئیسی جبران شود

سعید جلیلی در برنامه سفر استانی خود به شهرستان بیرجند در جمع پرشور مردمی، اعلام کرد: باید عقب‌ماندگی هشت ساله‌ی پیش از دولت شهید رئیسی که اذعان خودشان به رشد صفر و منفی منجر شده بود، جبران شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعید جلیلی» نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در اولین سفر انتخاباتی خود با استقبال مردم بیرجند وارد فرودگاه شهید کاوه بیرجند شد و با حضور در جمع مردمی بیرجند در هیات ابوالفضلی (مصلی) ، ضمن تشریح برنامه‌های خود، گفت: خداوند را سپاس می‌گویم که در شهر خودم و در جمع شما عزیزان در این استان عزیز حضور پیدا کنم. از هنرهای ملت ایران این است که حوادث را تبدیل به حماسه می‌کنند. کمتر از ۲۰ روز گذشته شما مردم در همین شهر و استان حادثه تلخ شهادت منتخب و عزیز خود، رئیس جمهور گرانقدر را به حماسه‌ای بزرگی تبدیل کردید.

وی ادامه داد: این موضوع ریشه در ده‌ها سال بلکه قرن‌ها فرهنگ، معارف، اصالت و هویت مردم این دیار دارد؛ همان هویت و ریشه‌ای که موجب شد رهبر معظم انقلاب اولین سخنرانی‌های انقلابی خود را از این شهر آغاز کنند.

سعید جلیلی با اشاره به افتخار آفرینی ۴۵ ساله ملت ایران در تندباد حوادث، تاکید کرد: شهدای عزیز ما گواه این هستند که این مردم آماده هستند تا در تندباد حوادث نه تنها متوقف نشوند بلکه بایستند و آنرا تبدیل به حماسه کنند. این دیار فرهنگ پرور، علمای ربانی که در این شهر منشا نورانیت بوده‌اند، اینها ارزش‌های این سرزمین هستند. کسانی که در این سرزمین نشان دادند که می‌توان چه موفقیت‌هایی برای استان و شهر و کشور به ارمغان آورد.

به گزارش ایرنا، ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ اسامی ۶ کاندیداهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم اعلام شد و صلاحیت مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، محمدباقر قالیباف و سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی برای شورای نگهبان احراز شد.

سعید جلیلی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز نامزد بود و دو روز پیش از برگزاری انتخابات به نفع آیت الله سید ابراهیم رئیسی از شرکت در انتخابات انصراف داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر